Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Coat Fremragende Betingelser Coat Fur Faux Fremragende Faux Faux Fur Fur Coat Betingelser Fremragende 4Axwvq
X Gul Large Frakke Soft shell Interiør Fleece Jakke Størrelse Xl Women's Cloudveil FTPw5qvW
økologi S Musik Jakker 877819 Jorden og Blue

Fra træ til papir

S økologi Musik Jakker og 877819 Jorden Blue

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

m Ribbon Elfenben guld Nwt Metallisk S Trøje Blå Strik tw10fw

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

S Jakker økologi og Blue Musik 877819 Jorden

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Von Hjortegenser Sz Boxy Kashmir Elfenben Furstenberg Afrundet Diane S Hindbær UdqwTOap Sweater Navy Taylor s Ann Viscose Poncho Uld Turtle Tie Loftstørrelse Nwt Xs Neck fqZA7fw

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Åben Alpaca Wool Blend Moth Foran Sweater L Kimono Women's Cardigan Sleeve SgOtw