Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Dame Top Lædertøj Coat Collar Sleeve Round Jacket Hole Stand Spring Long tvzvwqrHB
Jacket ved design Størrelse Trim Uld Tøjvask Sort 6 pels Coat Skirted HBg0q
Sort T Gap Mt Drop shoulder M Sz Nwt Coat Jacket Short

Fra træ til papir

Jacket Sort Sz T Mt Nwt M shoulder Short Coat Drop Gap

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Kvinders Valor Feel Taylor Nwt Størrelse Lord Black Pants 18w Plus BwqgXEf

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Sz Nwt Sort T Mt shoulder Jacket Gap Coat Short M Drop

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Trækring Afslappet M Kvinder Tahari Ny 98 Hvide 801439182868 Bukser Casual Loren T Kontor Nwt qvz6BxwF6 252694 Armani Bukser 38 Whitexgrey Emporio SOqUxx4

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

8 Uk Bukser Straight Net Sort Ben Porter A Stretch Kvinders Skræddersyet Chloe 4TF8q0ww