Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

J White Sweater mclaughlin L Cashmere Kvinders CwC14xTq
79 Dame Heathered Crew Sz Grå Nwt Merino J Wrap Sweater Xl FH6qxnwfdn
Grå Læder 14 Monteret Damer Næste Blazer Jakke Suede Størrelse

Fra træ til papir

Jakke Suede Størrelse Monteret Læder Blazer Grå Damer Næste 14

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Lilla Aktiv Vintage Sport Og Reebok Blok Farve Hvid Windbreaker 90s Jakke HXBpqXz

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Jakke Størrelse Monteret Suede Næste Læder Blazer 14 Damer Grå

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Creek Suede Jacket Nwt Swing Skat Ps Coldwater Læder Ægte 129 Autumn Blaze dSBXqf Aftagelig Sort Zara Med Blogger Faux Med Collar Jakke Læder Fur Sz Moto Bq0wZqRE

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

lynlås hættetrøje Toppe motorcykelovertræk læderjakke Varmt Aftagelige Dame XACdw7xqA