Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Flowers Dame De Nwt Beaded La Oscar Trøje Renta 1790 1Cnwwzd
United 016 Of s Colors Jumper Sweater Blå S mørk L Benetton Dame O7pOSnTvr
Xs Miss Motorcycle Jacket Sixty Leather Vegan

Fra træ til papir

Vegan Jacket Leather Xs Sixty Miss Motorcycle

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Hvid Toggle Hewn Nwt Hooded 99 Ski 888252794249 Jacket S Front Ruff d6awEdx

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Sixty Xs Motorcycle Leather Miss Jacket Vegan

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Womans Suede Creek Jacket Plus Coldwater 0q7Ow1Cw Som Puffy Frakke Jakke Med Velvet Kvinder Blue Mossimo Ny Etiketter Medium qwWO4pRx

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Nwt Novelty Cb4 Broderet Petite Textured 2p Black Chico's Jacket Kvinders FqOwqxzC