Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Kvinder Jakke r Læder Spænderet Rider Biker Sort Gear Motorcykel Lynlås r8wrqvg
Zip Blå Grade Farve Varm Up Små Down Størrelse Lang J Frakke Top Women Gallery RwPtR0qU
Jacket W Sport Chocolate St Medium Gold Størrelse Hardware John Brown

Fra træ til papir

Medium John Hardware W Størrelse St Brown Sport Jacket Chocolate Gold

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Størrelse Crew Kvinder J Nwt Blazer Linen White 14 Schoolboy OHOw0Bqp

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Chocolate John W Størrelse Medium St Gold Hardware Brown Jacket Sport

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Læder Uk14 Jakke Længde Eksklusiv Bomber Kvinder Talje Frakke Sort Real Størrelse 65qnvO M S Gyldne 8434 Xs Aw18 Zara Kjole Størrelser Metallic Blazer Ref 587 L New qwSwz6HB

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Sz Fur Leopard Eccoci Per Carlisle Frakke Se Etcetera Faux 10 IxAqTw8AY