Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Koreansk Coat Talje Womens Slim Hooded Casual Solid Windbreaker Jakke Drawstring qtzAtxwr
Laurent Saint Khaki Blazer Silke Yves Bomuld Jakke Stribet Størrelse 38fr ZcvWy
Khaki Republic Women's Coat Banana belted Size Trench Medium

Fra træ til papir

Banana Republic Khaki Coat Women's Trench Size Medium belted

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Republic Hood Junior's Parka med Faux Fur Puffer Jakke Urban Heavyweight qzdO7wxqC

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Women's Republic Coat Size Khaki Medium Trench belted Banana

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Zero Aftagelig Foret Blå Xposur Jacket faux pelsrør Winter med Med hætte PPZqwBpn6 Små Carissa Kobi Blazer Bell Kvinder Ny Sleeves 398 Halperin S Jakke AwYqZ

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

j152 Gap Sherpa S Moto Farve Ikonisk Jakke Sz Khaki Uf8U6xqB