Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Bigio Marcus Paisley Jakke Long 8 Button Niemen Kvinder Metallisk Collection Sz axvqpar
Blue Jean Jakke Tiger Denim Ed Trend Unique Størrelse Stor Diamanté Hardy 6BFwxq4
Peacoat Læder Brown Down 100 Jacket Medium Button Kvinders Alfani

Fra træ til papir

Medium Peacoat Down Brown Button Læder Alfani 100 Jacket Kvinders

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Gæt Nwt Retro Pencil 27r Straight Jeans TvqO6

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Brown 100 Button Peacoat Læder Alfani Medium Down Jacket Kvinders

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Fremragende Religion Jeans Religion rigtig rigtig betingelse Fremragende betingelse wtXnd0Yvxq 28r Jeans Simona Goldschmied Adriano Størrelse Ben Nem Lige 30x29 Mål wq04R6X4

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Revival 30x32 Størrelse Grå Jean Vask Skinny Spænde Jeans Rise Low Rock 'tara' dS8Zqwpzd