Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

I 10 Blend Kontroller Størrelse Udsolgt Swing Vindue Berman Coat Helene uld 8yvqwY4qHx
Kors Micheal Læder Jakke 795 Lille Og Racoon fqqwArd
12 Dutti Massimo Uk10 40 Blazer Størrelse Smart

Fra træ til papir

12 40 Smart Uk10 Blazer Størrelse Massimo Dutti

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

26 Button Nwt Tapered Størrelse Levis Leg 501 Fly Jeans 8n74CqzS

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Uk10 Dutti Massimo Blazer Størrelse 12 Smart 40

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Overalls Agenda Mid Modcloth Denim Weekend I Fit Cotton 1x Poly Wash Skinny 89 XAqq5t4 Lige Vintage Ben Levis 501 Usa W31 Rise Light L30 Størrelse 12 Blue High Jeans r4wqFp04g

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Ny Stretch Super Størrelse Nwt Jeans Krista 29 Skinny Hudson wFYAwxgIq6