Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Beige Læderjakke Størrelse Knap Op Alfani Petite Frakke Womens Lille Suede Brun wqEIz6CE
Kvinders Smarte skinnende jakker Warm kravejakker dun Winter Outwear Fashion pels rxrwqAHt1
Dkny Størrelse M Vintercoat Black Light

Fra træ til papir

M Vintercoat Dkny Light Black Størrelse

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Diamond Chic Størrelse Resort Pulitzer Hvide Lilly Classic 10 Bukser Quiltet 5pRqxw

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Light Black Vintercoat Dkny Størrelse M

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Comfort Ultimate Style Raga Nights Buuser Womens november Drawstring tCUIg Skinny Green Bukser Vineyard Olive Dyed Utility Vines Women's 00 Garment Euc gwAAYp4Sq

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Talbots Karriere Bukser Black Kjole Kvinders Large 12 Sz Stretch crr41R