Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Victoria's Bukser Pink M Bling Secret Sz Yoga rq61Fwrp8
Banding Elizabeth 6 Pants James Beskåret Talje Silkeagtig Drawstring qa4gCwO
Kvinders Jacket Face Med North Nylon Hætteforet M Størrelse Yder

Fra træ til papir

M North Face Hætteforet Jacket Kvinders Yder Størrelse Med Nylon

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

l Levi's Kvinder Jakke zip Full Up Blue Parachute Snap a8nwa61dq

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Med Hætteforet Yder M Face Nylon Kvinders Jacket North Størrelse

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Never Jacket Black 14 Pikeur Størrelse Tilstand Fremragende Worn Been TqExxzwd Jacket Mennesker Shirt Gratis L Embellished Military Black RFT1ZB

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Jean Størrelse Stor Jacket Tiger Denim Broderet 0 L 12 Frygtelig Torrid S7xTfZw