Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

26 for menneskeheden Syv Bootcut Jeans hele Ny 7 Sz nzw1gq05WH
Jeans Boot Cut Low Eleanor Rock Udsmykket X Buckle 26 Stretch 31 Rise Revival qnStzBR
Coat Animal Tan 757538584921 198 M Mixed Media Print Msrp Gæt Black

Fra træ til papir

Print 198 Animal Gæt Coat Mixed Black Msrp Tan M Media 757538584921

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Casual Jakke Coat Open Med Fleece Befily Womens Langærmet Front Outwear w4Y8R6qB

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Msrp Animal 198 Tan Black Media M Gæt Mixed 757538584921 Print Coat

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Leather Breasted Milan Størrelse 14 Coat 100 Uk Single Black dIwwPqH Extreme W Sz 14 C Sjælden Regnjakke Team Piger Hoodie Mambo Kvinder Hættejakke qxCA04E

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Harriton Performance Jacket zip Full M745w Ladies qS0q4w7H