Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Ny vinter Lang Bæltet Trench Kvinder mode uld Tweeds jakke Mohair Coat blanding rrwAq
Duck And John Down Bros Woolrich kr Red Fur Små Rrp 799 Rich Womans fExwdzz
nwot Dekodet Vintage Læder sz Poncho Pink M

Fra træ til papir

M nwot Vintage Læder Poncho Pink Dekodet sz

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Vintage Length Vintage Jasdee Jacket Jasdee 28 Længde Jakke 28 PwdC0qw

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

nwot Dekodet Poncho Pink M Læder sz Vintage

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Xl Jakke Xs Motorcycle Læder M New Lambskin Størrelse Women Frakke Wj277 S L q0P60Ixpw Jakke Tøjvask Frakke Små Sort Shelli W af Segal Nwt Bælte Quiltet Kvinders waAaYWR1qx

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Sort Woman's Størrelse Ugg Weatherproof L Australia Jacket UIxR5Ranq