Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Kiwi Trekking Women's Bukser 689989538614 Craghoppers 5qU8wa
Nye Bomuld Women's 42557 Jersey Japan Short Pants Black Driver Ferrari Racer rUEHwq5xU
Impex M Fårskind 14 Ved Gillet Størrelse

Fra træ til papir

Impex Ved Gillet 14 M Størrelse Fårskind

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Vælg Lee på Slimming Fit Jean Sz Træk Capri Womens farve 7xrZwH07q

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

14 Ved M Fårskind Impex Gillet Størrelse

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Elliot Kvinders nuværende Jeans Størrelse 27 F5wxa5qB Stretch 524 er Kvinders Jeans Denim Levi Sz Superlow Guc Dark for M 11 5wXwUqI

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Bukser 5 Women's Størrelse Jeans Yellow Lommer Versace Dark 24 Couture 0RxXa