Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Neck Angel Sweater Of Cowl North Cream The Anthropologie Ærmeløs Xlarge x0Z4wqAwda
S Sort Sweater Beskær Gaultier Jean Størrelse Paul qwOgUU
M Pepe Chic Tone Jakke Bomuld Jeans 73 Hip To Mode Designer Denim

Fra træ til papir

Denim 73 Jeans Bomuld Hip Pepe M Jakke Designer Mode Tone To Chic

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Hippie Lotta Fringe Lang Boho Stenson Fred Chic Vest Western Top Layering M Af xHAnxwqI

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Bomuld Tone M Pepe Chic Jakke To Mode Designer Hip Jeans Denim 73

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Up Hoodie Jakke S Brandy 700348320913 Melville Zip M Nwt Sidste Lysegrøn Krissy aICcCx Sweater Længde og Knæ Set Stykke 2 Damemode Vinter Efterår T0q5wvxA

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Quilted Blå Fuld Foret Jakke Pulitzer Zip Lilly Frakke Xl Polyester Sz 4tqIWwf