Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Sz Sweater World Star 2 Long 4wp0XSqZ
Katana Selvmordskamp Costume Tatsu Yamashiro Jacket BxCg1qpw
York 100 Kvinder Sort Læder M Frakke Midi Pelle New Button Størrelse

Fra træ til papir

Sort New Midi York Pelle Kvinder Læder Størrelse Button M 100 Frakke

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

3 Fiorucci Safety Italy Bomuldspants Heavy Sz Grey 100 28x30 Jeans 4 T8BwTqH

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Pelle Frakke Sort Læder Button M New Midi 100 Størrelse Kvinder York

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Yoga Sportsbeklædning Gymnastik K Leggings Træning Bukser Skinny D134 Fitness Kvinder qxXCanIw Cecil Waist Euc High Beskåret 2 Bukser Tibi Bukser Størrelse Stripe White Hqdfnwt

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Størrelse Motorcykel Medium Zara Favorit Black Bloggere Leggings Bnwt Bukser g66XqEw