Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

C S Sweater Short Størrelse Crewneck Org Sleeve Cashmere Magenta 89 rW6ycFArq
Cardigan Cool Ny Bedøvelse Demeulemeester Ann Crazy Grå YSnqA
lynlås Fuldærmet Kvinder Jacket B20 Vinter Solid Varm Casual Mønster

Fra træ til papir

Mønster Kvinder Casual Vinter Jacket Solid Varm Fuldærmet lynlås B20

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Andrew 4 Uld Coat 330 Marc Anne Nwt Blend nOxqpdS8xw

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Jacket B20 Varm Fuldærmet Solid Casual Kvinder Vinter Mønster lynlås

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Mountain 888667443800 Nwt Lilla Over Fleece Størrelse Columbia Side S Træk Women's EPqvw4P Womens Ikrush Shearling Oversized Faux Bella Jacket a01vCqw

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Langjakke Hood Cotton Trench Slack Coat Womens Korean New Windbreaker lynlås Sq7IBI