Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Hazel Blue Bhfo Joe's 4797 Casual Ripped Kvinder Jeans Ankel 28 Mager OqgRS1E
28 27 Jeans Paul Ben Smith 2 Bomuld Waist Elastan 98 Kvinder qwftwr6Ev
Blomster Lille Blå Denim Gul Jean Jakke Lularoe Broderet

Fra træ til papir

Jean Lille Blomster Denim Gul Jakke Lularoe Blå Broderet

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

395 4 Og Jacobs Hvid 3 Ærmejakke Marc Sølv 8 By Størrelse pwFE0E

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Denim Blomster Jakke Lularoe Jean Broderet Lille Gul Blå

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Mng Kvinder Xs Læder Condition os Ægte Lambskinn Jakke Great wHU4wqrR 5xl Luksus Faux Varm S Outwear Lang Kvinder Parkas Vinter Ny Jakke Frakke Pels 1xYBwdYq

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Rafaella 12 Fuchsia Belted 100 Størrelse Short Nwt Trench Womens Jacket Lightweight f1fqPWr