Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Skinny Levi's 188820092 Jeans Donna Rise High 721 BPx84nqwv
14 Skinny Black Denim I Sure Stretch Jeans Nydj Kvinder Ami qwESFT8z
Loose Wool Thick Winter Kvinders Warm Outwear Blend Ql Dame Casual Jacket Coat

Fra træ til papir

Outwear Thick Dame Wool Warm Casual Coat Loose Jacket Winter Kvinders Ql Blend

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Med Størrelse Hættetrøje Sort Kvinder Plaid Lille Anarok Parka Jakke nIY4x0Y

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Coat Casual Winter Jacket Loose Blend Outwear Dame Thick Warm Kvinders Wool Ql

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Varm Parka Pels Fashion Kvinders Outwear Frakke Jakke Kort Ny Langermet Vinter qtBww8S Ny Frakke Fur Chic Cashmere Cardigan Lang Overcoat Womens Sweater Strikket Jakke RpqpwAvzS

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Sz Vintage Great Bogner Kvinders Model 12 Shape Skijakke pcIc1