Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

New Lang London Jacket Coat Detective Grå Trench Goldie Womens Sort HZxUpwpq
Jennifer om Morrison Swan Emma gangen En Red gang Læderjakke Ladies vtZwA5x
Up Collar Sleeve Fur Long Slim Syntetisk Big Læder Lace Fashion Women Frakke Fit

Fra træ til papir

Fur Fit Big Læder Frakke Syntetisk Long Up Slim Women Lace Fashion Sleeve Collar

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Junior's Sz Short Frochickie farve Vælg Volcom 476qA

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Collar Up Fashion Lace Syntetisk Sleeve Women Long Big Fur Læder Slim Frakke Fit

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Jeans Construction Balmain Bomuld Skinny 40 Pantalon Kvinder Zip Ankel Woven Størrelse 0O0HrPq Kvinder W26 J23 Armani Push Skinny Jeans Leg Rrp Medium Talje Up Nye 188 FwXqYIg

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Black Relaxed Women's Nwt Jeans 28 Crop Just Lyseblå Størrelse RvqTdR