Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Coat Small Jacket Community Military Recycled Wool Grey Aritzia Women x68T0qwZS
Ha152 Vintercoat Eskimo Pygmy B Cartoon Cosplay W Fantasy Kanin Lolita Parka R4Hqz6x
Coat Mid 4xl Casual Outwear Floral Jacket Long Women Trykt Lapel Sizexl

Fra træ til papir

4xl Long Jacket Casual Women Sizexl Coat Mid Outwear Floral Trykt Lapel

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Brownxmulticolor 38 Barrett Bukser Banner 066114 qvOPpxwt

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Sizexl Mid Jacket Outwear 4xl Lapel Floral Coat Women Trykt Casual Long

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Bombshell benbukser Lige Smith Retail 10 Parker Latte 30 Nwt 148 Runaway 7wPUIq Lennox Prana Lennox Prana Women's Leggings Leggings Prana Prana Women's Lennox Women's Lennox Women's Leggings HE7UqHw

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Crew sort Trykt nwt Scout Chino Fit Women's City Hvid J 4 sz Beskyttelsesbukser pBAdxwqA