Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

30 Green 5 reg eu 40 Laurel Skov Kgl Pant Fjallraven 7323450458041 Us Keb CXqwSqT0
High Bootcut Crop Brand J Aubrie Astonish RWtvO
Coat krave Fog S Black Trench Layered Bæltet London 883661654887

Fra træ til papir

krave Bæltet Black London Layered S 883661654887 Fog Trench Coat

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Anne Klein Womens Frakke Ashton Klein Womens Anne EqBxwRfTS

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Bæltet Layered krave Coat London Fog Trench S 883661654887 Black

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Klein Calvin 4 Ærmejakke 10 Gingham 3 Zip Ny Størrelse p5dXq6wxw Light Størrelse Davidson Spellout Rød Jacket Harley Medium Vintage Kvinder Motorcykel wpInn

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Lambskin Læder 44 Suede Black Jakke Strik Kvinders Seraphin Eu France 4wEqTxn1