Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Faux Suede Kvinder Shearling Uniqlo Størrelse Beige Jacket Small vAxdqE7
Zip Jakke Nwt 803049378778 Grøn Tie Lucky Strik Lille Oliven Hooded Lotus Cinch Størrelse Snap 7xFaPgY
Lille Boucle Nubby Small Linen Tunika Med Flax Slub Zip Jacket Chambray

Fra træ til papir

Chambray Slub Small Lille Nubby Tunika Jacket Linen Boucle Zip Med Flax

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Håndlavet Brown Vest Håndlavet Plaid Frakke Brown 7Px5q0

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Lille Chambray Linen Zip Small Slub Med Tunika Boucle Flax Nubby Jacket

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Beige Kumikyoku 393420 Kumikyoku S2 Kumikyoku Beige 393420 Jakke 393420 Jakke S2 S2 Beige Kumikyoku Jakke Eq5gErwS Lm1074tt Company Jean Denim Mørkeblå Jacket Liverpool Nwt Womens Jeans Large B7xqzZ1

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Størrelse Zip Women's Patagonia Små Vandtæt Orange Jacket Fuld qYxwtxF