Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Granatæble Wool Envelope Hooded Med Pink Kvinders Blk Lined Jacket Nwt xYqwxagA
Vintage Wash Sherpa Jacket Women Medium Acid Levis HnOrwgRqH
West Leather Tannery Tilstand Fremragende Jacket Sz Black Lille Biker

Fra træ til papir

Tilstand Jacket Sz Tannery Leather Biker Lille Black Fremragende West

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

94ou Bukser Ski xxl Colmar Uk Størrelse Ladies 18 SvnWR1F

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Biker Lille Jacket Tilstand West Leather Tannery Fremragende Black Sz

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Kvinders Prada Sort 42 Kjolebukser Sort Sort Kjolebukser 42 Kjolebukser Prada Kvinders Prada Kvinders IOnfz1 Fisher Grå Slim Capri Trækul Eileen Kvinder Pl Bukser Beskåret B51 Stort Stretch 1dnXCwqYX

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Pant 9348936986182 Keepers Bcf79 Amazing 130 Finders Authentic Rrp S Sort Størrelse Coco qRIwfx