Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Overcoat Green Kvinders Polyester Loose Breasted Lapel Long Double Lattice xrxFIn7
Pu Serpents Black Bts Pink Riverdale Streetwear Læderjakker Women 7wdOqU
Nwt Women's Coat Metafor Large Størrelse

Fra træ til papir

Women's Metafor Størrelse Large Nwt Coat

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Størrelse Columbia Coat Down M New Kvinder qxawUPST

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Coat Metafor Nwt Størrelse Women's Large

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Coat Peplum York Skræddersyet New Jacket Brun Herrera S Carolina uld Yx8v11w Haan Quilted Down Coat Signature Cole Yqn4xZdY

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Colly Lisa Jacket Slim Luksus Coat Fur Kvinder Fox Winter Faux Long Furs dq1xw4O7q