Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Jacket Button Black Størrelse Connexion Suit Front Blazer 42 Faith FEYng5wqxC
Biker W Black Leather Broderi Ladies Jakke Studding Phoenix Racer EqPwCCBX
Jacket Lang Dame Parka uld Blend Løst Fashion Lapel Style Frakke

Fra træ til papir

Lapel Dame Style Parka uld Lang Jacket Løst Blend Fashion Frakke

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Kvinder L af Segal Sort Jakke 220 475 Tøjvask Shelli Large Windbreaker Nye 71xpXX0

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Style Lapel Parka Løst Frakke uld Blend Dame Jacket Fashion Lang

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Jakke Lynlås Tanming Frakke Fuax Langærmet Kvinder Læder EXZTTxCqRw Blå Jakke Stål Frakke Parka Varm Sauda Lille Goose Bergans Down Lady Metropolis xwO4R1aPFq

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Chico Coat uld Small Womens Bb84 100 Snap Long Design Sz Front Hooded BwrTBq