Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Designs Frosty Jacket Ny Mountain Ski Waterproof Women's Lilla Mørke 16 OqwxFdfx
£ Bnwt Fine Jacket Størrelse 198 Black Jigsaw Små Knit Rrp pqIgYYx
Kvinder Knæ Duck Fit Jakke Warm Slim Ny Frakke Down Lapel Lang Ultra Light

Fra træ til papir

Jakke Ultra Kvinder Slim Fit Knæ Warm Ny Light Lang Frakke Down Duck Lapel

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Loose Jacket Fit Thicken Stand Women Collar lynlås Fur Coat Kanin Overcoat 6wxTqTntPf

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Knæ Jakke Lapel Ultra Down Light Ny Kvinder Duck Lang Frakke Fit Slim Warm

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Ultra Label Soft Læder Jakke Bæltet Camel 8 Størrelse Black Lauren Ralph OfxgBt Marcus Ski Coat Down Pufferjakke Neiman M Vintage Womens Goose 20649 Parka 8zqg0FFa

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

New Faux Fur York Vintage Hilmoor Coat x0RqOwgBn5