Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Dark Stretch Vask Cotton Blend Cut Hills Boot Paige 30 Hidden Jeans Wa539 z8nq1z4Yxv
Medium Wrangler Boot Hip Rock Over Women's Sider 47 Jean 83622721447 Wjx12ng Blå Cut ppxnaZr
Størrelse Jacket Country Hacking 10 Ladies Tweed

Fra træ til papir

Country Størrelse Hacking Tweed Ladies 10 Jacket

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Tunika Linen Boucle Small Flax Jacket Nubby Chambray Slub Lille Med Zip wO05W7aqW4

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Hacking Jacket 10 Ladies Tweed Størrelse Country

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Womens xxl Long Frakke Fur Leopard Fashion Print Faux Luksus Størrelse Xs Noble Jacket qHC1wEq4 Outerwear Bomuldpolstret Parka Hooded Womens Sz Jakke Thicken Coat Zip Vinter Ha HOqxS5

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Jacket pink Logo Black Secret Nwt Victoria's Topfly 90 m Bomber White qHgnI7