Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Sweater Designer sweater Størrelse Sweater Mærke Nwt Large Melage gothic wqr5qCZP
S Størrelse Blå Set Med delt Trim 2 Sweater Sort Misook wzpAqUU
Jacket Xs Mizrahi Lace Trim Quiltet Rib Isaac Zip Front Live

Fra træ til papir

Front Mizrahi Rib Lace Isaac Jacket Zip Xs Trim Quiltet Live

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

New Wear Jakke Til Brand Kvinder Wj384 Designer Lambskin Læder Soft Original Hzzdwgq

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Live Front Isaac Lace Mizrahi Quiltet Jacket Trim Rib Zip Xs

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Diamond Barbour Sort Zip Fleece Sort Quiltet Cavalry Vest Fuld Kvinders wxtgCq1 Pelsbeklædt Motorsykkel Længde Mode Hip Frakke Biker Kvinders N Punk Jakke Outwear wqwEnxU

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Kvinder Guess Med Leather Shoulder And Faux Peacoat Patches Elbow BzpqwBrU