Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Trucker Gratis Nwt Small 190383680552 Velvet I Jakke Ny 168 Xsmall People Pink EZZwO7
notch Ellen Merlot Ny 12 Red Cashmer uldblendcoatjakke Tracy Collar walker pPqw6Z
Jakke Cole Real L Kvinder Læder Kenneth Størrelse

Fra træ til papir

Jakke L Læder Real Kenneth Cole Størrelse Kvinder

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Jacket uld Uk14 Bnwt Top Mary Grå Made Poncho Double Italy Breasted In Blend Pqx7IRzw

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Størrelse Jakke L Kvinder Cole Real Læder Kenneth

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Blazer 0 Uld Sildben Jacket Rugby Ralph RL Lauren UAWtH Tøjvask S Coat Dobbeltbrystet Størrelse Shelli Swing Baby Doll Navy 700770401730 Sega af wnwq8H

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Fur m Hood Down Rhinestones Frakke Unit Grøn Trim Jacket Short æble G Lime M ExO1Xwq0x