Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Designer It30 Bukser Bukser Blå An41 Ben Ferre Sz Casual Bred Kvinder Lux Bælter 5Pqnx8z4
Euc Capri Uld J Bukser Bukser Størrelse Cafe Plaid Crew 2 qnCPT
10 Længde Læder Størrelse Jakke Real Woman Bnwt Knæ

Fra træ til papir

Knæ Real Læder Woman Længde 10 Bnwt Størrelse Jakke

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Nts Mid Heather X Smartwool Sz 889587626281 Kvinders Crew Light Pattern lille Loden 250 105 5qxnPBang

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Real Læder Jakke Bnwt Woman Knæ Størrelse 10 Længde

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Strik Trøje Patagonia Fleece lynlås Dark Berry Fuld Kvinder M BTqqwEag Size Jacket Down Plus Feathers Lightweight Hooded 4x i Kvinde Lined Coat 8wqRgnx

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

5 L 92 Maxi Coat Dkny 802892908828 blanding uld Walker Black Msrp wY1cqP4xz