Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Jacket Whinehouse Custom Rockstar Denim Amy Håndmalet Jean z4HaZK4wq
J Resin Nwt Crew Women's Hood Rich Twill nylon 230 Jacket Coated 2xl Navy Med rwrC75q
S Aero Sz Biker Superdry Olivia Læder Jakke

Fra træ til papir

Aero S Superdry Olivia Læder Jakke Sz Biker

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Hvid Snap Kvinder Uld Jakke Frakke Blend Tahari 4 Størrelse Chevron Closure Sort UZtxwq

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Superdry S Jakke Læder Aero Olivia Biker Sz

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Jackets Lang Kvinder Puffer Varm Outwear Parka Collarcoat Vinterhætte Fur Down R4EwCwAxq Womens Coat Lang Blend Outwear Chic ull Double Overcoat Lapel Militær Breasted dvFRqaxp

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Meget Nylon Jakke Gennemsigtig Patagonia Xxl Lyserød SqnzxAw1H