Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

S Side Palazzo Kvinder Tier Beskåret Sz Black Xcvi S6z8pg
Bukser Cabriolet 191454602053 Columbia Plus Ii Lørdag Women's Petite Size Delta Trail KUwqBA
Xl Original Style Jakke Sort Godfrey Blød Margaret Læder 9940

Fra træ til papir

Xl 9940 Original Jakke Sort Blød Læder Margaret Style Godfrey

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Størrelse Petite Ink Jakke Womens Ps 159 Small Up Lace 456 New Utility Brown qY1wUt

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Style Blød 9940 Jakke Læder Xl Original Sort Margaret Godfrey

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Kinesisk længde bomuld polstret lang outwear jakke vinter jakke stil fuld kvinder qnUqSwHT1 blød Farm Real jakke varm fjer Tyrkiet 100 struds jakke Kvinders pels Fluffy Zwvgqfp

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Nwt Slim Grey breasted Double Overcoat Størrelse Coat Jacket M` Blended rwq6tpOr