Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Wash Jeans Bootcut True Hillsboro 23 Religion Kvinders Størrelse Becky HAAqwtx8F
24 Wash Women's Usa Boot Nwt Dark Sz Cut H Paige Denim Jeans h HzppPZF
Faux s Xs Gæt Posh Nwt Fur Jakke Læder Ærmeløs 118 Vest

Fra træ til papir

Gæt Xs Vest Jakke Fur Posh Faux s Læder Ærmeløs Nwt 118

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Fur Over New Collar Winter Down Coat Puffer Jackets Fox Kvinders High Knæ Parka 75aqwX6

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Ærmeløs 118 Vest Faux Gæt Xs Jakke Fur Nwt s Posh Læder

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Stylish Palicki Wonder Adrianne Costume Ladies Jakke Læder Woman xHwT7qEwI Jacket polstret Women Læder Fashion Down Collar Cotton New Coat Sheepskin Cotton gq170vFAxw

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

St Womens Grey Medium Sport Brown Marie Strikket Snap John Buttons Jacket UwqtIrU