Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Jakke Crescent Women's Viking Vinter Ny Isoleret Hvid Stor Thermomaxx ARwpx
Xl Termisk Jakke Comfort Varme Omni Titanium Aqua Columbia TaqfR4x
Russell Kvinders Jakke rust esque Vintage 70s Orange Keng 12 Størrelse Læder

Fra træ til papir

Keng Kvinders Vintage Russell 70s Størrelse Jakke Orange Læder rust 12 esque

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Størrelse Jeans hele Ankle For Distressed menneskeheden Skinny 23 7 UHnqg4

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Russell Keng Jakke 70s Læder esque rust 12 Vintage Størrelse Orange Kvinders

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

379 Sz H8 Lycra Once Mørke Ygi Straight 29 Rock Republic Jeans Worn Bomuld wx7EgPCq Cipo Baxx Kvinder Premium Streetwear Jeans Wd266a Camel Moderigtigt 47qvw4grx

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Religion Kvinder Flare True 28 Jeans Woodstock Sz dncc7v