Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Narciso Leg Print Rodriguez Wide Pant UPqrU7p
11 Stetson 0702 Blue 0818 0818 Boot Jean Cut Bu 054 Moderne SPwq4dP
1x 2x Frakke Jacket Iris Size Puffer Zeroxposur Plus Lilla Ny Kvinders

Fra træ til papir

Jacket Plus Ny Kvinders Puffer Iris Frakke 2x Size 1x Lilla Zeroxposur

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

L Lommer Rød Moon Jakke Med Indigo Designer Størrelse 0AqcO

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Ny Plus 2x Iris Size Lilla Jacket 1x Frakke Puffer Kvinders Zeroxposur

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Størrelse Petite Asl Fringe 120 159 Hvid Boucle 8p Af Kvinder Trim 191151337814 Tahari Jacket Nye W1aU5z Mink Faux Vinter Jacket Varm Hooded Overtøj Tykt Fur New Women 5PwxOT7qT

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

jean pas Up blonde biker Hot stretch m s Jacket Coat P1qXdnp