Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Overtøj Kvinder 8 Midi Anne Vinter Klein Bhfo 716357113989 1170 Print Lilla Animal Frakke 8C5FwxBq
Pu Jakke Hourglass Størrelse Kvinder Hætte Ridin Biker Læder Motorcykel Aftagelig Xxl wB7TxFxqt8
Læder Sort L Frakke Kvinders Størrelse

Fra træ til papir

Læder Frakke Sort Kvinders L Størrelse

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Wmns Kc Sz Grå Læder Aftagelig Collection Jakke Pels Frakke Xl Bæltet W Hoodie 44wBqv6r

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

L Størrelse Kvinders Frakke Sort Læder

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Krave Frakke Stitching Bomuld Kvinders Parkas Fit Stand Slim Læder Kanin Pu Fur 8w77tqXan 12 Clements Coat 38 Uk Størrelse Ribeiro Eur vnxqnAaF6w

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Sam Krave Puffer Beige Faux Frakke Fur Sort Jakke 66821 Kvinders Edelman Trim 6B1W6n