Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Med Reg Ved Cuffs Goldstein 8 Jeans Lori Black Kæreste Valsede Logo w1Of6qpw
Leggings Size Bukser Slim Clubwear Kvinders Shiny Sexy Plus Ladies Bukser Sequin wTaIqXI5W
Zip Creek Suede Coldwater Kvinder Front Tan Jacket Lined Leather

Fra træ til papir

Coldwater Front Jacket Suede Zip Lined Leather Tan Kvinder Creek

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Størrelse Me Issey k Miyake Switching Cardigan S m 46773 5w5IqOx

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Kvinder Creek Suede Lined Coldwater Zip Jacket Front Tan Leather

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Tank Sweater Cashmere Sort Rani Blend delt uld Cardigan Xl Faux Arabella 2 wF8qUHO Cable Knit Pullover Women Inset Sweater Pattyboutik H5x1qwH

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Maxmara Ribbet Med Jakke Lommer Kortærmet Sort Cardigan Orq5xvwOT