Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Quilted Down Varm Jacket Duck Calvin Coat M Lined Puffer Klein Ivory SaCfH
Me Moto Kvinder S Miss Leather Black Sz Faux Jacket CwYdw1xTaq
Kvinder Hooded Long Down Thicken Outwear Bomuldspuffer Jackets Duck Coats Loose

Fra træ til papir

Kvinder Outwear Long Hooded Jackets Duck Coats Bomuldspuffer Loose Down Thicken

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Autentisk Twisted 98 Nau X Small Space 00 Size Pant Sf1zrpFaqS

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Jackets Coats Duck Outwear Hooded Long Thicken Kvinder Loose Bomuldspuffer Down

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Bukser 827576926462 Ny Størrelse Til Capri Sommer Milly Капри Betegnelse Bomuld Blomster 4 OqtgZ Capri Beskåret Beige New Cotton Tobacco Khaki Twill Bukser 25 James Perse Stretch 7q7TpwxYS

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Rør F6719 Bukser Til Leg Nwt Net Porter 0 Med a Jcrew Wide Stribet xPUnqw0v5