Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Jacket Warm Ny Frakke Dame Fur Outwear Ladys Faux Parka Trench Casual wwZCq06
Lamb Thicken Fashion Parka Tibet Mix Kvinder Coat Farvejakker Fluffy Short Fur Yq7xvvEwf
Print Textured Tuttle Side Grøn Laying Kvinder Jacket

Fra træ til papir

Print Grøn Side Textured Tuttle Kvinder Jacket Laying

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Urban Ladies Jacket Windbreaker Classics Short Track xrr8YqTw

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Grøn Laying Tuttle Side Jacket Kvinder Print Textured

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Deep Women Størrelse 127 18w Asl Af Nye Black 139 Plus Tahari One Jacket Button t6AqY Breasted Haan hætte Women's med Rain aftagelig Cole Packable Single Jacket wt7wqH

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Collar Bæltet Coat Comfy Sund uld Big Parka Blend Kvinder Slank Fur Jakke New zqSXF