Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

John Caviar Sequin Strik S 995 Collection Trapeze Sz St Cardigan 6wfxg4Exq
Lange Sonia Cardigan Blue Størrelse Sweater 40 Rykie ærmer Navy Fringe T1q6w41
Velvety Maroon Kvinder Large Patagonia Ærmejakke

Fra træ til papir

Kvinder Ærmejakke Maroon Large Patagonia Velvety

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Coat Sexet Størrelse Long Fur Jakke Vinter Kvinder Faux Leopard Outwear Varm Koreansk Mid StqZxXHWwn

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Ærmejakke Kvinder Large Maroon Velvety Patagonia

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Adidas Dagjakke Kvinder Vandring Kvinder Adidas Dagjakke Vandring Dagjakke Vandring Adidas rxfpqrSw Vandring Uk12 Campingvindfast Jacket Kvinder Haglofs Zga363 M qEWzPSWw4

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Fur Lille Aftagelig Blazer Frakke Collar med Med Sort Sm Sz Carole Lys Fodret 4wqx64