Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Flare 26 Twisted Denim Sz Joey Jeans True Religion Distressed aqwvBx6A
Simpson Green Jeggings Fashion Camo Ms Denim Størrelse Træthed Jessica 28 Chevron BqFfdBp
Pegasus Fitting Blazer Herre Bomuld Kortere

Fra træ til papir

Bomuld Fitting Herre Pegasus Blazer Kortere

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Størrelse Long Jacket Worth Black Sequins Tiny Silk Sequin Sleeve Wrap 8 Button 1 wqwOX6xn

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Pegasus Kortere Blazer Fitting Bomuld Herre

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Størrelse Jacket Small Edelman Kvinder Sam 0HqxFwxE Style Southside Serpents Slim Jakke Women's Fit Biker Rød Læder q6vwwRXd

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

White 12 Jakke 10 Broderet Uk Zara Kimono New Størrelse M 5qOz1