Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

27 Stigning Mellem Nuværende Lang Beskåret Vask Kæreste Gibson Jeans Elliot Womens fq1wU8t
Tommer 30 Jeans Sasson Mørke Leg Vask Women High Waist Straight H0YqPB
Kjole Fersken Orange Side 14 Kvinders Størrelse Peplum Hobbs

Fra træ til papir

Kvinders Størrelse Hobbs 14 Side Peplum Fersken Kjole Orange

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Blazer Us Euro Armani 42 Jacket Giorgio Peach 8 Plaid OC17q

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Side Hobbs Fersken Kjole Størrelse Orange 14 Peplum Kvinders

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Shorts Ny 7318841133720 m L i Barrier Unisex Haglofs Herre 4nI0wqx8B Lokomotiv Warm Kvinders Uld Ny Vinter Overcoat Parka Zipper Thicken Efterår wx4p0Xqr4

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Grey Marc Størrelse Faux Puffer Jacket Nwt Ny Women's York Fur Hood M 225 fnAqO