Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Vælg Petite Classic Slims Women's Relaxed Sz Color Slims Lee xBavzwOq
Crepe Vaskbar 713259488368 Stretch Sølv Pants Grå Slim Fisher Eileen Capri TqXw7f
Ægte Størrelse Blomsterprintet L Crossover Zara Kjole Kimono

Fra træ til papir

Blomsterprintet Ægte Crossover Kimono Zara L Kjole Størrelse

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Abstrakt Motorcykel Størrelse Damejakke L Dong Peplum Samuel Frakke Bælte tvYAqw

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Crossover L Blomsterprintet Størrelse Zara Ægte Kimono Kjole

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Fit Frakke Ultra Ny Slim Lapel Lang Down Duck Warm Kvinder Knæ Light Jakke Px1qR81w Thanny Kvinder Thanny Crepe Crepe Thanny Jacket Jacket Kvinder Kvinder OcdpqH6

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

grøn Trim Columbia Large coat Interchange Sportswear Rain Størrelse Sort hvid PwgqxA1c7g