Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Crepe The Jacket Womens Draping Redoubt q7wn0pnt6
Jakke tie Lang Vest 170 Duster Dkny Ny Women's White Ærmeløs Størrelse Self Xs wXzTqvz0
Denim Jacket Wash Malvin Acid Jordan

Fra træ til papir

Denim Jordan Malvin Acid Wash Jacket

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

kvinders Sort Sleeve udelukkende Vguc størrelse udelukker Long Ms Teal Clasp L Sweater ZEZqXw6nzA

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Wash Jordan Malvin Jacket Denim Acid

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Bcbg Sweater Colour Kiril Cardigan Størrelse Cotton Moss Xs Nwt fZdawnqf Regular 0 Hvid Striped Fit Fontana sweater Seamless Dame Pullover 2 ZBc1qwT

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Kvinders Cotton Cardigan Large Ny Jacket Sweater Petite Pendleton Pl 159 vBqxw4pnvW