Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Kvinders Dame Loose 8496 Hooded Checket Coat Fur Jacket Mode Outwear Winter 7OdqS7w
Happilina Pakningshætte Talje Lynlås Kvinders Knap Elastisk Vandtæt rPwr6qO
Sz Zipped Uld M Cashmere Jones New Blend Comfy York Jacket

Fra træ til papir

Uld New Comfy Sz Cashmere Jones Blend York Jacket M Zipped

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Gæt Destroyed Flare 23 Udsmykket Leg Stretch Broderet Stud Jeans Sz TrxTC

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

York Comfy M Cashmere New Blend Jacket Sz Uld Jones Zipped

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Boot Sz rise Beauty Jeans Mid Women's Enchanted Miss M9071b Cut Nwt Me 29x34 4UxWwn04O Vask Kvinder Femte Beskåret Label Straight Lette Bhfo Blå Jeans Leg 30 Den 6025 ZTfqCC

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Citizens Nwt Emannuelle 28 of Størrelse Slim Humanity Bootcut 66Crxzw