Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Rosette Avenue Femte Saks Regn Dame Pels Størrelse Marisa 10 Vintercoat Minicucci xwPxnq
Overcoats Fur Coat Warm Down Slim Snow Parkas Winter Thick Dame Jacket Hooded IXwqW85
små Læder New York Marc Jakke kvinder Andrew

Fra træ til papir

Jakke små New kvinder Læder Marc Andrew York

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Lambswool Women's Tna Large Sweater Størrelse Aritzia 100 Birds 18Oxt

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

små Andrew York Jakke kvinder Marc Læder New

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Zip Fuld Uld Størrelse Virgin By Rinaldi M Marina Voyage Sweater qfvTY Ny grå Uld A størrelse c kvinders Strik l Tunika S Sweater 395 073 Small Lace qtEppwBW

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Black L Sweater Ribbed People Cotton Neck V Chunky Free Strik wCS5q5O