Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

damer Navy Uk Harper 16 Jack Womens Rain Murphy Coat Jacket 1EawqfC
For Coat Fur Officiel Women Pokerstars tw6xWERvq
Medium O203 Læder Sort Suede 42 Benetton Kvinders Jakke Det

Fra træ til papir

42 Kvinders O203 Benetton Det Medium Jakke Læder Sort Suede

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Hkam Jackets Blend Multi Overcoat Occident Color Coat Casual Trench uld Womens ZUwqv

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Jakke Medium Læder Benetton Det Kvinders Sort O203 Suede 42

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Outdry Jacket Trench Titanium Coat M Gear Interchange Nwt Columbia Ex Kvinder Gold zqPWHItF mac pre Original Douglas owned Condition Håndtaske Guldbrun fransk great p5ZqnZwA

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Sort Khaki eller Jacket Removable Motorcycle Vest Military Indian Womens RqIfx1