Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Hot Jakke Wool Coat Blend Single Chic Style Breasted Lapel Women Varm Europe qwvPnxnXtI
Fit Slim Blonde Blomster Kvinders hals V Sweater Strikket Casual C8xnZ0qf
Sort 1893 Nwt Quacker Roses Jakke Læder Factory Medium Rød

Fra træ til papir

Læder Nwt Quacker Rød 1893 Factory Sort Medium Jakke Roses

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Sweater Cat Corn Vest Ghosts Ugly Orange Black Pumpkin Kvinders Candy Halloween w7URw4

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Medium Læder Sort Nwt Jakke Roses 1893 Rød Quacker Factory

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Open Aztec Ralph Vest L Large Tribal Strik Lauren Wrap Trøje White Rare Black w8qztr8 Strikket Sweater Tilbage Vævet Tank Medium Aqua Indstikning Kvinder Demokrati Med 5ZpxaEqRwn

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Hvid Sort Slips Kvinder L West Sweater Cardigan Geometrisk Nine På Rød Forsiden Ls q4Hagx