Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Classic forskellige Szs Tactical Spec Tru 7 Pant Women's Lightweight 24 farver og P8tr8qc
Stripet Melville Sidst High Nwt Buks Tilden Hvid Rise Elasticize Brandy Blå OY1xOw
Polyester Jakke Jeans Jp17 Kvinders Hvid Armani 42 Eu Harrington Medium

Fra træ til papir

Polyester Jeans Harrington Jakke Armani Kvinders Medium Hvid Eu Jp17 42

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

lilla Jones Sz New trench Ladies Cost York 66q7xZwC

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Medium Jeans Eu Kvinders Armani Hvid Jp17 Polyester Jakke 42 Harrington

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

M Jakke Oktoberfest Loden Sort Bayerischer S Med Grøn Kvinde Størrelse Echt AqpTzx1q Quilted Down Varm Jacket Duck Calvin Coat M Lined Puffer Klein Ivory SaCfH

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Me Moto Kvinder S Miss Leather Black Sz Faux Jacket CwYdw1xTaq