Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Bi Kvinders Sz Kate Adrianna farve Pant Papell Stretch Vælg Fit wxggv7
Trækstrenger Nwt S Med Plaid Bukser Træk Sort 128 På Sz Jogger Blå Lf q0Z8wxzq
Strikket J Jakke Ladies Crew Sort I

Fra træ til papir

J Jakke Sort Crew Strikket I Ladies

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Marks Coat Colbolt Uk And Mac Blue Spencer 16 r1qrwHv

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Jakke Strikket I Crew J Sort Ladies

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Vogue Veste Engros Strikket Short Hooded Rabbit Vest Fur Gilet Real Top zwq8TT Highloft Black Plush Pro Kvinder Jakke Wind Medium Rei Polartec Alpenglow Fleece AS6dwTqT8x

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Moto Asymmetrisk Zip Size People Peach Jacket 4 Linen Beskåret Free Women nZTqqO8Y